Moțiune împotriva lui Cîțu. Orban a explodat: Jenanți!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ludovic Orban îi ia apărarea ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, amenințat cu moțiunea simplă a opoziției social-democrate.

Ludovic Orban a declarat, luni, că moțiunea simplă depusă de social-democrați împotriva ministrului Finanțelor Florin Cîțu constituie încă o ocazie de a prezenta "nenorocirea lăsată de guvernanți iresponsabili". Acesta a pus la îndoială veridicitatea datelor din alcătuirea bugetului de stat al PSD.

"Sunt jenanți cei din PSD să depună moțiune împotriva ministrului Finanțelor după dezastrul bugetar și financiar pe care l-au creat. Dar ne bucură că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de acești guvernanți iresponsabili care au mințit cu nerușinare, care au schimbat legea ca să nu-și asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat. Ne bucurăm și vom prezenta toate aceste date despre comportamentul ticălos și iresponsabil al celor care vor să facă o moțiune împotriva ministrului Finanțelor", a declarat premierul Ludovic Orban, luni, la finalul ședinței solemene din Parlament, conform Mediafax. 

Eugen Teodorovici a anunțat, în plenul de luni, că grupul senatorilor PSD depune o moțiune simplă la adresa ministrului de Finanțe Florin Cîțu. Acesta a precizat că moțiunea se numește „Guvernare PNL - numele tău este austeritate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel