Urmărește emisiunea live
Moțiune Sănătate. Radu Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou. Vlad Voiculescu își rupea cămașa de pe el. Astăzi nu a făcut nimic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Moţiunea va fi dezbătută luni, 15 februarie
Moţiunea va fi dezbătută luni, 15 februarie
Radu Oprea (PSD) afirmă că Vlad Voiculescu s-a schimbat în perioada de când este ministru, faţă de vremea când era membru în ONG-uri. 

"Azi se dezbate moţiunea simplă pe sănătate, la Parlament. Constatăm că liderii de dreapta sunt foarte deranjaţi de această moţiune împotriva lui Vlad Voiculescu, pentru că ea se referă la lucruri care puteau fi făcute în ultimele 50 de zile. Constatăm că un caz tragic s-a petrecut din nou şi că un mare ars, care a fost transferat foarte târziu în Belgia, a murit. Pe vremea când era ONG-ist, ministrul de azi, Vlad Voiculescu, îşi rupea cămaşa de pe el. Astăzi, ca ministru, nu a făcut nimic. Acesta este încă un motiv pentru care moţiunea pe Sănătate contra ministrului Vlad Voiculescu trebuie dezbătută şi votată", a declarat Radu Oprea la sediul PSD. 

VEZI ŞI Românul cu ARSURI care a fost transferat în Belgia a MURIT

Social-democraţii au depus o moţiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care va fi dezbătută în Parlament luni, 15 februarie.  Dacă moţiunea trece, Vlad Voiculescu nu va fi obligat să demisioneze şi nici Florin Cîţu nu va fi forţat să îl demită. 

Senatorul Radu Oprea a anunţat şi că PSD ar mai putea depune moţiuni simple împotriva a cel puţin patru miniştri 

"Cu certitudine vor urma şi altele. Nu ne dorim asta, dar vedeţi că lipsa de performanţă a actualului Guvern ne furnizează suficiente motive. Pot da imediat 3-4 nume, dar cred că e mai bine să venim cu moţiunile şi să vorbim atunci despre ele", a mai spus Radu Oprea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel