Moţiune SĂNĂTATE. Vlad Voiculescu, criticat din coaliţie. Florin Roman: "Are un mandat plin de bâlbe"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Vlad Voiculescu, pus la zid de liberali
Vlad Voiculescu, pus la zid de liberali
Deputatul PNL Florin Roman îl critică pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, cu câteva ore înainte de dezbaterea moţiunii simple depuse de PSD la Parlament. 

"Eu nu sunt mulţumit de activitatea domnului ministru Vlad Voiculescu. Dar voi vota cum votează colegii mei, pentru că fac parte dintr-un partid care e parte a unei coaliţii de guvernare. Aici avem o decizie politică pe care o respect. Voi vota împotriva moţiunii, pentru că nu pot face altfel. Mi-am exprimat public nemulţumirea faţă de domnul ministru Voiculescu de mai multe ori, pentru că eu cred că domnia sa are un mandat plin de bâlbe la minister", a declarat Florin Roman la Antena 3. 

Vlad Voiculescu, remaniat peste 6 luni? 

"A anunţat premierul Cîţu o analiză peste şase luni, atunci probabil se vor asculta şi nişte recomandări. Probabil vom avea primele recomandări privind remanierea unor miniştri", a mai spus deputatul PNL. 

Întrebat ce va face Florin Cîţu dacă Dan Barna şi Kelemen Hunor se vor opune remanierii, Florin Roman a replicat scurt: "La cum îl ştiu pe domnul Cîţu, nu se va bloca în chestiunea asta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel