Motorola a lansat primul vârf de gamă după 4 ani: Edge Plus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ultimele smartphone-uri vârf de gamă ale Motorolei au fost Moto Z și Z Force, acum patru ani.

Ultimele smartphone-uri vârf de gamă ale Motorolei au fost Moto Z și Z Force, acum patru ani, conform Engadget. Atunci, firma s-a bazat pe utilizarea accesoriilor revoluționare Moto Mods care se prindeau de telefon. După aceea, Moto nu s-a mai deranjat să facă alte telefoane care să beneficieze de ele.

Z și Z Force nu erau finisate, erau făcute din ambiție și ingeniozitate. În schimb, revenirea se simte invers. Noul Motorola Edge Plus de 1,199 de euro este o bucată mare, convențională, cu un ecran frumos, o grămadă de camere și aceleași performanțe ale celorlalte smartphone-uri Android cu un preț similar.

Lupta e deja pierdută

Motorola nu a reușit să întreagă pe nimeni: nici pe Samsung, nici pe Huawei, nici pe Apple, nici pe LG, nici pe Google. Mai degrabă, a intrat în cursă, fără a prelua conducerea. Bineînțeles, și acest lucru este un pas înainte pentru o companie care nu a mai scos un telefon de top de patru ani. Pe hârtie, Edge Plus are tot ceea ce are nevoie pentru a se confrunta cu cele mai bune telefoane de pe piață. În realitate, lucrurile sunt puțin diferite. 

Primul vârf de gamă după ani de zile are o performanță de primă mână, un software curat și o durată de viață a bateriei excelentă. Din păcate, display-ul „Endless Edge" este exemplul unui design plăcut care taie din funcționalitate.

Edge Plus are trei camere: un senzor principal de 108 MP ce concurează cu cel de pe Samsung Galaxy S20 Ultra; un senzor ultra-wide cu un unghi de 117 grade; o cameră telefoto de 8 MP cu zoom optic x3. În plus, un senzor de timpul time-of-flight este folosit pentru autofocus rapid și pentru o separare mai bună a fundalului în modul portret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel