Mourinho: „Vă e frică de virus? Stați acasă și uitați-vă la Bundesliga!”
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 14 mai 2020 / 20:17 | Fotbal

Antrenorul portughez Jose Mourinho le-a cerut colegilor săi din Premier League „să stea acasă și să se uite la Bundesliga" dacă sunt împotriva proiectului „Restart".

Antrenorul portughez Jose Mourinho le-a cerut colegilor săi din Premier League „să stea acasă și să se uite la Bundesliga" dacă sunt împotriva proiectului „Restart", conform The Sun.

Managerul lui Tottenham, în vârstă de 57 de ani, a fost clar că este gata de reîntoarcerea la fotbal, în timpul întâlnirii Asociației Antrenorilor Ligii. Astfel, portughezul s-a folosit de aroganța sa caracteristică și i-a luat la rost pe antrenorii care se opun revenirii fotbalului.

Declarații tăioase

 

The Mirror a transmis că Mourinho ar fi spus: „Dacă nu vreți să jucați fotbal, stați acasă și uitați-vă la Bundesliga!".

Conducătorii Premier League au asigurat că echipele din prima ligă engleză de fotbal nu se grăbesc cu proiectul „Restart". Planurile pentru o revenire pe 12 iunie a sportului rege în Regatul Unit erau deja făcute, însă acum par improbabile. Astfel, data a fost amânată cu o săptămână, după ce Boris Johnson și-a dat acordul.

Nerăbdătorii și îngrijorații

 

Mourinho, Jurgen Klopp sau Carlo Ancelotti sunt unii dintre antrenorii care nu mai au răbdare și vor fotbalul înapoi cât mai rapid. Cu toate acestea, sunt și antrenori care sunt conștienți că jucătorii au nevoie de cantonament sau presezon pentru revenire, precum Frank Lampard.

Pep Guardiola, Nigel Pearson și Graham Potter sunt printre cei care se opun ideii de fotbal în pandemie.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri