MS Margareta, mesaj PUTERNIC: "Realitatea TRAGICĂ. Sunt impresionată"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 29 sep, 08:30 | Social

Majestatea Sa Margareta a transmis un mesaj puternic. 

Familia Regală a României a transmis un mesaj cu prilejul deschiderii noului an universitar, Universității de Vest din Timișoara.Printre proiectele universității se numără bursele de studii acordate tinerilor refugiați aflați pe teritoriul țării noastre. Proiectul este realizat în colaborare cu Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați – România.

Iată mesajul puternic 

 

"Sunt cu gândul la voi, acum, la deschiderea noului an Academic. Îi felicit pe studenții din primul an pentru pasul pe care au ales să-l facă, pe drumul educației universitare. Îi felicit și pe studenții mai mari pentru curajul de a merge mai departe. Admir corpul profesoral pentru devotamentul și priceperea cu care sădesc cunoaștere și clădesc competență. Sunt impresionată de forța studenților refugiați de a rezista în fața greutăților. Este remarcabil faptul că ei primesc o nouă șansă în România. Universitatea de Vest din Timișoara și Agenția Națiunilor Unite pentru refugiați oferă burse de studii acestor tineri. Gestul lor este vizionar, generos și e un prețios exemplu pentru întreaga lume.

Educația este fundamentală pentru tinerii refugiați. Pe de altă parte, întreaga noastră societate are nevoie să cunoască mai bine realitatea tragică a refugiaților din ziua de astăzi, să promoveze toleranța și respectul pentru diversitatea culturală. Vă doresc să pășiți cu dreptul în  noul an universitar", a transmis Majestatea Sa Margareta, într-un videoclip publicat pe pagina de Instagram. 

          Vezi această postare pe Instagram                  

Luni, 28 septembrie 2020, cu prilejul deschiderii noului an universitar, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj Universității de Vest din Timișoara. Printre proiectele universității se numără bursele de studii acordate tinerilor refugiați aflați pe teritoriul țării noastre. Proiectul este realizat în colaborare cu Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați – România.

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe Sep 28, 2020 la 10:03 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri