Muncitori români, înghesuiţi pe aeroport înainte de plecarea în Germania. Directorul aeroportului: "Nu am fost anunţaţi"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Directorul Aeroportului Cluj Napoca, David Ciceo, a făcut primele declaraţii despre imaginile revoltătoare înregistrate pe aeroport joi, 9 aprilie, când mii de muncitori români s-au înghesuit la intrare pentru a pleca la muncă în Germania. 

"Au venit cu autocarele în cursul dimineţii, nu ne-au anunţat organizatorii. Prima decolare a fost la ora 13,00, dar au venit toţi deodată, din păcate. Nu aveau nici bilete la ei, ştiau doar că pleacă. Erau trecuţi pe liste, nu ştiau nici unde pleacă, nici nimic. Am solicitat sprijinul prefectului, au fost trimişti cei de la jandarmerie şi de la poliţie. În aeroport a fost gestionată bine situaţia. Este vorba despre mai multe companii aeriene care organizează aceste chartere pentru muncitori. În ceea ce priveşte aglomeraţia, chiar dacă erau eşalonate de-a lungul zilei, au sosit aproape toţi dimineaţă. Nu cunoaştem organizatorii, dar vrem să luăm legătura cu ei, pentru că mai avem zboruri spre Germania şi zilele viitoare", a declarat David Ciceo la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel