Musicalul "Familia Addams", regie şi coregrafie Răzvan Mazilu, în premieră absolută pe 13 şi 14 septembrie, la Teatrul Excelsior
Autor: Giorgiana Croitoru pe 02 sep 2019 / 13:20 | Teatru - Dans

Musicalul "Familia Addams", cu regia şi coregrafia semnate de Răzvan Mazilu, va fi prezentat în premieră absolută pe 13 şi 14 septembrie, la Teatrul Excelsior.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES, noua producţie, care marchează debutul stagiunii 2019-2020, este "un musical efervescent care are toate ingredientele unui hit - numere muzical-coregrafice senzaţionale, songuri molipsitoare, o poveste cuceritoare şi o echipă artistică şi de creaţie care a investit energie, pasiune şi entuziasm în materializarea fiecărui detaliu scenic".

Noul spectacol creat de Răzvan Mazilu la Teatrul Excelsior îi transpune pe faimoşii Addams într-o altă dimensiune şi explorează estetica macabrului dintr-o perspectivă hiper-ludică, reflectată şi în decorurile ingenioase imaginate de Sabina Spătariu. Un plus de savoare comică îl imprimă spectacolului traducerea şi adaptarea libretului, semnate Carmen Stanciu, alături de versiunea în limba română a songurilor, realizată de Alex Ştefănescu, precizează organizatorii.

"Dincolo de umorul negru şi de extravaganţele Addams-ilor, de micile sau marile ciudăţenii ascunse în interiorul oricărei familii, publicul va fi surprins să descopere o poveste plină de candoare care vorbeşte despre valori profunde ce ar putea caracteriza orice familie: iubirea, sinceritatea, înţelegerea, respectul. Cine spune că o familie aparent neobişnuită nu s-ar putea confrunta cu provocările oricărei familii obişnuite şi viceversa?", se arată în descrierea spectacolului.

Într-un interviu acordat AGERPRES, Răzvan Mazilu spunea despre muzicalul "Familia Addams" că "este un musical cu foarte mult umor, cu foarte multă muzică, cu o partitură destul de dificilă, eclectică, ce îmbină mai multe stiluri muzicale, de la operetă la pop, fapt ce a provocat trupa de actori. Este un musical pentru toată familia, care se adresează tuturor palierelor de înţelegere, de receptare. Contăm pe acest titlu ca un succes de casă, de public. Distribuţia se bazează pe trupa tânără a teatrului, alături de care apare, ca invitat, actorul Teatrului de Comedie Lucian Ionescu, un colaborator permanent al spectacolelor mele de musical".

Coregraful şi regizorul spectacolului spunea că "este o mare comedie, dar în acelaşi timp ne face să medităm asupra unor teme importante cum ar fi, de exemplu, diferenţa dintre oameni: cu toţii suntem diferiţi, iar familia Addams este, clar, cu totul diferită şi ciudată, cu gustul ei pentru tot ceea ce e dark şi morbid".

Pe 12 septembrie spectacolul va avea o reprezentaţie specială dedicată exclusiv reprezentanţilor presei, informează un comunicat al Teatrului Excelsior.

Bilete pentru spectacolul "Familia Addams" se pot achiziţiona de pe platforma bilet.ro şi la casa de bilete a Teatrului Excelsior.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Teatru - Dans Vezi toate articolele
Crossuri parteneri