„N-am mai avut putere”. Antrenor de TOP, mărturisiri după infectare
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 mai, 21:38 | Fotbal

Foto: Agerpres

Antrenorul lui Leicester City, Brendan Rodgers, a spus că a fost „lipsit de putere” după ce a contractat coronavirusul, în luna martie.

Antrenorul lui Leicester City, Brendan Rodgers, a spus că a fost „lipsit de putere” după ce a contractat coronavirusul, în luna martie, conform BBC Sport.

Rodgers este al doilea manager din Premier League care confirmă că a suferit de Covid-19, după tehnicianul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Antrenorul „vulpilor”, în vârstă de 47 de ani, a spus că „a rămas fără aer” des înainte să se recupereze. „Abia puteam să merg și îmi aminteam de când am urcat pe Muntele Kilimanjaro”, a spus el, pentru BBC Radio.

Fără miros și fără gust

 

„Am avut o săptămână liberă când trebuia să jucăm cu Watford, pe 14 martie, iar săptămâna următoare am început să mă chinui”, a continua tehnicianul. „Trei săptămâni nu am avut miros și nici gust. Nu am avut putere, iar la o săptămână distanță, soția a pățit la fel. Am fost testați și amândoi am fost confirmați pozitiv”.

„Îmi aduc aminte că am încercat să alerg pentru prima oară după infectare și mi-a fost greu să alerg 10 metri. Nu am avut vreun apetit real și aveam o senzație ciudată de a mânca fără să simt gustul sau mirosul mâncării”, a adăugat Rodgers. „Mi-a adus aminte să apreciez ce bine este să fii în formă și sănătos”.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri