Napoli, scor de tenis în campionatul Italiei
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
SSC Napoli Sursa foto: Facebook
SSC Napoli Sursa foto: Facebook
Echipa SSC Napoli a întâlnit pe teren propriu Fiorentina, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a a campionatului de fotbal al Italiei, disputată duminică

Elevii antrenorului Genaro Gattuso care s-au impus cu 6-0 au înscris primul gol după doar cinci minute de joc, prin Lorenzo Insigne, iar apoi au mai punctat de trei ori în finalul reprizei secunde, prin Diego Demme (36), Hirving Lozano (38) şi Piotr Zielinski (45), transmite Agerpres.

În partea a doua a meciului de pe stadionul Diego Maradona, gazdele au mai modificat de două ori tabela de marcaj, mai întâi prin Insigne, care a reuşit dubla din penalty (72), iar apoi prin rezerva Matteo Politano (89).

Graţie acestui succes, Napoli a urcat provizoriu pe poziţia a treia a clasamentului, la egalitate de puncte cu AS Roma (34), însă poate fi depăşită de Juventus Torino (33 puncte), campioana en titre urmând să se deplaseze pe San Siro pentru derby-ul etapei împotriva ocupantei locului secund, Inter Milano (37 puncte).

Fiorentina a rămas, în schimb, pe poziţia a 14-a şi va avea două meciuri dificile în următoarele etape, împotriva unor echipe care luptă pentru evitarea retrogradării, Crotone (locul 20) şi Torino FC (locul 18).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel