Narcisa Suciu, despre cei 11 ani petrecuți în Finlanda și dragostea de România, la Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Narcisa Suciu, una dintre marile voci ale României, vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 17:00, pentru a povesti despre cum a fost viața ei în ultimii 11 ani, departe de țară și despre cum și-a schimbat viața complet, din dragoste. 

Narcisa Suciu, vocea de aur a Maramureșului, a lăsat în urmă o carieră muzicală de succes și a pornit către o nouă viață, departe de țara în care era vedetă.

În urmă cu 11 ani, artista lua decizia să își urmeze inima în Finlanda, țara de origine a actualului soț. Încurajată de fiica sa, pe arunci în vârstă de 12 ani, Narcisa își mută întreaga viață într-o țară despre care nu știa prea multe.

„Mi-am asumat complet decizia. M-am gândit că nu o să mă mai caute nimeni, că lumea mă va uita”, a declarat Narcisa Suciu în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță.

Lucrurile nu au fost însă așa cum și-a imaginat artista. Românii nu i-au uitat nici vocea, nici chipul, nici energia caldă. Astfel că artista a revenit în tot acești ani pentru a bucura publicul cu muzica ei. 

A revenit în România după doi ani de absență

Pandemia de coronavirus a împiedicat-o pe artistă să își viziteze rudele și prietenii în ultimii doi ani. Copleșită de dor, Narcisa Suciu a revenit în țară recent, pentru a-și revedea nepoțica, dar și prietenii apropiați. Ceea ce trebuia să fie o vacanță, s-a transformat însă într-un proiect muzical.

Artista a fost cooptată într-un proiect de Marius Moga şi de Mirela Retegan și a lansat o melodie pentru copiii alături fetiţa Zurli.

Cum s-a adaptat Narcisa Suciu în Finlanda, care au fost cele mai mari provocări în cei 11 ani decând a plecat din România, cum a luat decizia de a-și urma omul iubit dar și cum a fost educată fetița ei, aflați joi, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Despre Narcisa Suciu

Narcisa Suciu  s-a născut 27 ianuarie 1975, în Baia Mare și este o artistă interpretă, compozitoare și textieră română.


A absolvit Liceul Mihai Eminescu din Baia Mare, secția Franceză-Engleză. Între anii 1992-1995 urmează cursurile Facultății de Music-Hall din cadrul Universității Ecologice din București. Între anii 2005-2007 urmează cursurile Facultății de Științe Politice secția Comunicare și PR din cadrul UBB Cluj Napoca. A studiat canto și chitara. A câștigat numeroase premii și trofee, printre care:

Trofeul Ursulețul de Aur din Baia Mare (1991)
Premiul 3 Cerbul de Aur din Brașov (1997)
Premiul 2 la Festivalul din Zrenjanin, Iugoslavia (2001)
Cea mai bună voce feminină din Balcani la Festivalul celor trei Mări din Varna (2003)
Trofeul Cea mai frumoasă melodie de dragoste din România la Festivalul Cântecului de Dragoste TVR cu melodia „Poate eu, poate tu” a lui Mihai Pocorschi (2002)
A cântat la deschiderea concertului extraordinar susținut de Joan Baez în România pe data de 22 iunie 1997 .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel