NASA și Tom Cruise FILMEAZĂ în spațiu. Producție inedită în Stația Spațială
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook Tom Cruise
Foto: Facebook Tom Cruise
NASA lucrează cu Tom Cruise la primul film produs în spațiu, a transmis administratorul Agenției, Jim Bridenstine.

NASA lucrează cu Tom Cruise la primul film produs în spațiu, a transmis administratorul Agenției, Jim Bridenstine, conform The Verge. Detaliile proiectului nu sunt clare încă, însă Bridenstine spune că filmul se va desfășura în Stația Spațială Internațională.

Nici rolul lui Tom Cruise nu este clar până în acest moment, însă actorul este cunoscut pentru acrobațiile senzaționale pentru care nu folosește o dublură. Așadar, „regele acrobațiilor" din filme va avea o nouă provocare: filmarea în spațiu.

Mesajul administratorului

„NASA se bucură să lucreze cu @TomCruise într-un film la bordul @Space_Station! Avem nevoie de cultura populară să inspire o nouă generație de ingineri și oameni de știință pentru a transforma planurile ambițioase @NASA în realitate", a transmis Jim Bridenstine, pe Twitter.

Conform Deadline, care a dat prima știre legată de colaborarea dintre Cruise și NASA, actorul ar fi lucrat inițial cu SpaceX, chiar dacă niciuna dintre companiile spațiale nu a confirmat știrile.

NASA nu a oferit mai multe detalii. „Vom spune mai multe despre acest proiect la momentul potrivit", a spus un purtător de cuvânt al Agenției. „Orice altceva ar fi prematur".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel