Urmărește emisiunea live
Năstase, despre Halep și fotbaliști: Unde e, de fapt, problema
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ilie Năstase crede că turneul de la Roland Garros nu ar trebui să se joace, dacă în tribune nu vor fi spectatori. 

Turneul de la Roland Garros se va juca în perioada 27 septembrie - 4 octombrie, iar directorul general al Federației Franceze de Tenis, Jean-Francois Vilotte, a spus că va face tot posibilul ca aceasta să se joace cu spectatori.

Fostul mare tenismen român Ilie Năstase a declarat că nu ar trebui să se reia meciurile de tenis şi fotbal dacă se joacă fără spectatori.

„Eu aş merge la Roland Garros dacă se joacă. Oricum numai cu spectatori trebuie să se joace, altfel mai bine să procedeze ca Wimbledon şi să-l anuleze. Dacă e fără spectatori, nu are niciun rost. Mă uitam şi eu la meciurile din Germania şi nu au niciun farmec. Dacă e plictiseală la ei acolo, vă daţi seama la meciurile din Liga 1 de la noi ce plictiseală o să fie. Şi ei se tot grăbesc să joace”, a declarat, pentru Mediafax, Ilie Năstase.

„Simona Halep s-a antrenat în toată această perioadă, dar problema este la jocul cu racheta, nu forma fizică. La fel ca la fotbal, condiţie fizică poţi face şi în casă, pe bicicletă, dar cu mingea e mai greu că nu ai unde. Eu cred că îşi revin repede, într-o săptămână, două”, a mai spus Ilie Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel