Naţionala României, fără Ianis Hagi la Jocurile Olimpice. Rangers are meciuri din preliminariile cupelor europene
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ianis Hagi
Facebook Ianis Hagi
Glasgow Rangers ar putea să îi interzică lui Ianis Hagi să participe la Olimpiada de la Tokyo, pentru că în aceeaşi perioadă au loc şi meciurile din preliminariile cupelor europene, în care echipa scoţiană va fi angrenată. 

"Ianis Hagi va fi probabil selectat pentru turneul olimpic din Japonia din această vară, care se va întinde până în august, când Rangers va începepreliminariile în Liga Campionilor. Românul nu va avea cu siguranță permisiunea de a merge la turneu, deoarece FIFA spune că cluburile nu sunt obligate să elibereze jucătorii, nefiind o competiție pentru seniori. Selecționerul României, Mirel Radoi, este așteptat să-l cheme și insistă că va începe în curând discuțiile cu cluburile despre eliberarea jucătorilor.", notează site-ul glasgowlive.uk, citat de Eurosport. 

Turneul olimpic va debuta pe 22 iulie, în direct la Eurosport, iar România are toate șansele să treacă de faza grupelor, astfel că aventura "tricolorilor" în Japonia s-ar putea prelungi și pentru prima parte a lunii august. 

România va evolua în Grupa B la Jocurile Olimpice, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel