NBA anunță că suspendarea competiției va dura „cel puțin o lună”. Anularea nu este exclusă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă
Liga profesionistă Nord-americană de Baschet (NBA) a anunțat că suspendarea sezonului, decisă miercuri seara, ar putea dura „cel puțin 30 de zile".

Liga profesionistă Nord-americană de Baschet (NBA) a anunțat că suspendarea sezonului, decisă miercuri seara, ar putea dura „cel puțin 30 de zile", conform Agerpres. Informațiile au venit din partea comisarului Adam Silver, care nu a exclus ipoteza ca NBA să „nu se mai reia".

„Este prea devreme pentru a spune ce se va întâmpla. În acest stadiu nu știm mai mult", a adăugat conducătorul.

Prea devreme pentru anularea sezonului

„Este o decizie pe care am luat-o într-o fracțiune de secundă. Și mi-am spus: chiar dacă nu mai jucăm o lună sau șase săptămâni, tot este prea devreme ca să anunțăm anularea definitivă a sezonului", a spus Silver, care a adăugat că orice discuție implică securitatea și sănătatea jucătorilor, precum și a întregii comunități din NBA.

NBA anunțase miercuri că suspendă toate meciurile din acest sezon după depistarea primului jucător infectat cu coronavirus, francezul Rudy Gobert, de la Utah Jazz, relatează agențiile internaționale de presă. Presa a relatat joi și despre un al doilea jucător de la Utah Jazz depistat pozitiv, Donovan Mitchell.

„NBA suspendă restul meciurilor prevăzute în calendar până la noi ordine", a anunțat liga, al cărei sezon regulat trebuia să continue până pe 15 aprilie, după care continua cu faza play-off până la începutul lunii iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel