Urmărește emisiunea live
Negoiţă rupe tăcerea! Mafia retrocedărilor, implicare în campania electorală
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Robert Negoiţă, candidat pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3, a dat cărţile pe faţă despre mafia retrocedărilor din Bucureşti. 

Într-un interviu acordat DC News, Robert Negoiţă a acuzat mafia retrocedărilor că finanţează, ilegal, campania electorală a contracandidaţilor săi. Edilul a afirmat că va lupta pentru ca toate retrocedările ilegale să fie desfiinţate în instanţă iar terenurile respective să se reîntoarcă în domeniul public. 

"De retrocedat, în ultimii opt ani de zile, nu a mai fost cazul. Nu am mai pierdut procese, în schimb noi trebuie să ne luăm înapoi tot ceea ce s-a retrocedat ilegal, cu documente false, cu abuzuri, astfel încât să îndreptăm erorile care au fost făcute – cu rea credinţă din punctul meu de vedere – şi nu trebuie să ne oprim aici. Toţi cei care au făcut sau fac nelegiuiri trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut. Aşa arată o ţară normală şi un stat de drept", a declarat Robert Negoiţă.

"Înţeleg că această mafie a retrocedărilor încearcă să-şi şteargă urmele faptelor din anii precedenţi, iar pentru asta finanţează - ilegal din câte se pare - pe contracandidaţii dumneavoastră", a punctat Val Vâlcu, moderatorul emisiunii.

"Da, ceva de genul acesta", a răspuns Robert Negoiţă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel