Negrescu, veşti proaste din PE: Aceasta este realitatea. Riscă să ne afecteze pe toţi!
Autor: Mihai Ciobanu pe 02 iul, 12:17 | Stiri

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu

Victor Negrescu anunţă că lucrurile sunt departe de a ajunge la un consens privind viitorul buget european și planul european de relansare economică.

"Suntem încă departe de a ajunge la un consens privind viitorul buget european și planul european de relansare economică. În ciuda mesajelor pozitive, realitatea este că diviziunile alimentate politic și mediatic conduc la prelungirea unor dezbateri care riscă să ne afecteze pe toți.

În toată această avalanșă de mesaje, prin care toți liderii vor să iasă câștigători, cetățenii europeni par ignorați deși interesele lor, indiferent de locul unde trăiesc, sunt convergente. În absența unei abordări raționale, care riscă să se prelungească dincolo de Consiliul European din iulie, am făcut astfel apel la un buget participativ la nivel european dând forță cetățenilor europeni care par mai dispuși compromisului decât sunt unii lideri europeni marcați de interesele electorale de moment", transmite europarlamentarul PSD Victor Negrescu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Te-ar putea interesa și ....
Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri