NELINIȘTE la Barcelona?! Antrenorul Koeman și Griezmann se înțeapă în declarații
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 16 oct, 22:12 | Fotbal

Foto: Agerpres

Antrenorul FC Barcelonei, Ronald Koeman, și atacantul francez Antoine Griezmann au avut un adevărat război al declarațiilor de la egalul catalanilor cu Sevilla, scor 1-1.

Conform Marca, olandezul a clarificat de atunci că nu ar avea vreo problemă cu atacantul său. Griezmann a fost criticat că a ratat cam mult în meciul cu andaluzii, iar acesta a răspuns în conferințele cu echipa națională, unde a clarificat că joacă cel mai bine când este jucat unde trebuie de antrenorul Didier Deschamps, la naționala Franței.

Până acum, Koeman l-a „condamnat” pe Griezmann în aripa dreaptă, cu Philippe Coutinho pe post de număr 10, Ansu Fati aripă stânga și Lionel Messi număr 9, cu libertatea de a coborî și de a dicta jocul echipei sale. „Toată lumea are dreptul să spună lucruri”, a transmis Koeman, în cea mai recentă conferință de presă. „Știm că aceste lucruri se întâmplă”.

Koeman a discutat cu Griezmann, după conferință

 

„Am vorbit cu el în această după-masă, dar nu pentru ceea ce a zis. Am vorbit despre poziția sa și despre evoluții. I-am spus că sunt în căutarea celei mai puternice echipe și cred că e mai bine să joace în aripa dreaptă, însă către careu, nu către tușă... atunci o să-l pun acolo”, a mai spus Koeman. „Poate juca acolo, dar și ca nr. 10, nr. 9. Decid ce e mai bine pentru echipă”.

„Nu trebuie să vorbesc atât de mult despre un singur jucător sau să-l compar cu oricine altcineva. Nu am nicio problemă cu Antoine. Caut cea mai bună variantă pentru a avea ce e mai bun din fiecare. Cineva joacă nr. 11, altul joacă nr. 10, altul nr. 9, alții la mijloc... nu pun pe nimeni într-un loc unde nu este poziția lor. Griezmann poate juca spre careu”, a terminat el.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri