Nelu Ploieșteanu a murit. Apariție stranie la mormântul unde va fi îngropat, alături de fiul lui, Mihăiță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în condiții normale, dat fiind faptul că ultimul test anti-COVID-19 a ieșit negativ.

Uriașii muzicii lăutărești, reuniți în cer. Declarația identică din ultimele lor interviuri îți dă fiori. Dramele care i-au marcat pe Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga

Nelu Ploieșteanu a murit vineri dimineața, la vârsta de 70 de ani, după ce a fost identificat cu SARS-CoV-2. Artistul va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, alături de fiul său, Mihăiță, ce a murit în anul 2018, la vârsta de doar 32 de ani.

Apariție stranie la mormântul unde va fi îngropat Nelu Ploieșteanu

Potrivit ciao.ro, cu doar câteva ore înainte ca Nelu Ploieșteanu să se stingă, în cimitir, chiar lângă locul de veci unde este îngropat deja Mihăiță, fiul artistului, și-a făcut apariția o pisică neagră, care a stat preț de câteva minute lângă mormânt.

Una din superstițiile stranii este că pisica neagră a fost asociată cu moartea în Italia secolului XVI, unde se spunea că dacă un astfel de animal ajunge să se întindă pe patul unei persoane bolnave, moartea acesteia este iminentă. În cazul în care este văzută în apropierea unui cortegiu funerar, atunci e semn rău, căci asta ar însemna că un alt membru al familiei ar urma să moară.

(Vezi FOTO aici)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel