Nelu Ploieşteanu, înmormântat după protocolul COVID-19. Val Vâlcu îl critică pe Vlad Voiculescu. "Măsurile sunt exagerate. Întrebarea este ce face!"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Vlad Voiculescu
Facebook Vlad Voiculescu
Jurnalistul Val Vâlcu a spus că protocolul de înmormântare în cazul pacienţilor decedaţi din cauza COVID-19 este unul exagerat, având în vedere că este acelaşi încă de la începutul pandemiei. În acelaşi timp, însă, acesta a amintit cuvintele unui fost consilier al lui Vlad Voiculescu, care spunea că măsurile sunt bune, pentru că enervează populaţia. 

Totul a plecat de la scandalul din jurul funeraliilor lui Nelu Ploieşteanu. Artistul a fost confirmat cu COVID-19, astfel că înmormântarea va avea loc după protocolul COVID-19: trupul artistului va fi introdus într-un sac de plastic şi ulterior într-un sicriu sigilat. 

"Evident că s-a exagerat. La început nu se ştiau prea multe despre COVID-19, s-a acţionat ca în cazul Ebola. Ori, aceste măsuri sunt exagerate. Dar poate asta şi vor! Era insistent promovat un profesor de la o facultate de ştiinţe politice, expert în sănătate publică, care a fost consilier al ministrului Sănătăţii şi care spunea că 'dacă măsurile enervează, înseamnă că sunt bune'. Păi, dacă asta doreşte ministerul Sănătăţii, probabil nu va renunţa sub nicio formă la exagerările de la începutul pandemiei. Vorbesc de toate măsurile luate", a declarat Val Vâlcu la Antena 3.

Vlad Voiculescu, făcut praf. "Like-uri, postări şi gesturi de PR. Întrebarea este ce face"

"Dacă în primul an de pandemie putem spune că ministerul s-a mobilizat, de la prezenţa fizică a doctorului Tătaru în prima linie, ca să dea încredere şi să transmită mesaje pentru medici şi pentru populaţie, au crescut numărul paturilor de la ATI, au adus ventilatoare. S-au mobilizat. 

Întrebarea este ce face ministerul Sănătăţii acum. În afară de like-uri şi postări pe Facebook, gesturi de PR, conferinţă de presă organizată duminică seară care deranjează nişte directori de spitale care se odihneau, poate, după o săptămână grea. Ca să anunţe ce? Că a făcut cinci paturi de ATI la Fundeni. Şi în rest nimic! Nu face nimic, nu e în stare să organizeze testarea în şcoli. Transferă sarcinile la ministerul Educaţiei. De ce nu dă sarcini şi la ministerul Transporturilor, şi la alte autorităţi? Pentru că e dispecerat de sarcini ministerul Sănătăţii", a mai spus jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel