Nelu Tătaru, răspuns la acuzaţiile de nepotism
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a respins, marţi, acuzaţiile de nepotism care i se aduc, menţionând că acestea sunt atacuri politice sau de altă natură şi că indică faptul că el şi Guvernul şi-au făcut bine treaba în perioada pandemiei.

'Este un moment pe care îl gestionez, în care atacurile politice sau de altă natură au început să apară. Este un semn că am ieşit din pandemie şi Guvernul României şi eu, ca ministru al Sănătăţii, ne-am făcut treaba. În această perioadă am sesizat că mi-au apărut şi rude, mi-au apărut foarte multe locuri unde aş fi gestionat.

Nu, niciuna din acele persoane nu-mi este rudă, iar multe dintre ele, dacă ne referim la Antibiotice (Iaşi n.red.), erau în adunarea generală a acţionarilor, puşi de predecesorul meu, iar în minister erau înainte de a ajunge eu. Iar alte persoane, dacă ne referim, erau şefi de DSP-uri, de peste 10 ani de zile, prin concurs', a afirmat Tătaru, la TVR 1.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întrebat cum răspunde la acuzaţiile de nepotism apărute recent în presă, respectiv faptul că şi-ar fi angajat rude în funcţii-cheie de la societatea Antibiotice SA Iaşi, al cărei acţionar majoritar este Ministerul Sănătăţii, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel