Netflix lansează noul documentar despre Michelle Obama. Toate detaliile AICI
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Netflix a anunțat un nou documentar despre fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, care va fi lansat pe 6 mai.

Netflix a anunțat un nou documentar despre fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, care va fi lansat pe 6 mai, conform The Verge. Materialul se numește „Povestea mea", la fel ca și memoriile sale din 2018. „Povestea mea" va acoperi istoria vieții sale din memorii, oferind și experiențe din spatele cortinelor de la turneul de 34 de orașe al cărții.

„Acele luni pe care le-am petrecut călătorind – întâlnindu-mă și conectându-mă cu oamenii din orașe de pe tot globul – au adus ideea că ceea ce avem în comun este real și este adânc, nu poate fi deranjat", a spus Obama, într-un comunicat. „În grupuri mari și mici, tinere și vârstnice, unice sau unite, ne-am alăturat și am împărțit povești, umplând acele spații cu bucuria, temerile și visurile noastre. Am procesat trecutul și ne-am imaginat un viitor mai bun. Vorbind despre ideea de a deveni, mulți dintre noi am îndrăznit să ne comunicăm cu voce tare speranțele".

Contractul cu Netflix al soților Obama

Michelle și fostul președinte american Barack Obama au semnat un acord multianual cu Netflix în mai 2018 pentru a crea „un amestec divers de conținut, incluzând potențiale seriale regizate, seriale neregizate, docuserii, documentarii și apariții" cu ajutorul companiei de producție Higher Ground Productions. Soții Obama au semnat și cu Spotify pentru a produce podcasturi exclusive pentru platformă, în iulie 2019.

Trailerul „Povestea mea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel