Netflix neagă speculațiile. Cine va interpreta rolul reginei Elisabeta în "The Crown"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Netflix
Netflix
Netflix neagă că Imelda Staunton va interpreta rolul reginei Elisabeta în următoarele sezoane din ''The Crown''.

Netflix a calificat drept pure speculaţii informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora actriţa britanică Imelda Staunton va interpreta rolul reginei Elisabeta a II-a în sezoanele viitoare din "The Crown", afirmând că în prezent continuă filmările la sezonul al patrulea al seriei şi deocamdată nu au fost comandate alte sezoane, relatează Reuters, citează Agerpres.

Potrivit mai multor mass-media, care citează Daily Mail, actriţa britanică în vârstă de 63 de ani ar fi fost "abordată de producătorii şi directorii de casting" ai serialului de succes pentru a o interpreta pe regina britanică.

Laureata premiului Oscar Olivia Colman şi-a făcut debutul duminică în sezonul al treilea al serialului care, cu o nouă distribuţie, continuă povestea familiei regale britanice de la mijlocul anilor '60.

Sezonul 4

Actriţa Claire Foy a câştigat un Glob de Aur pentru portretizarea versiunii mai tinere a reginei Elisabeta în primele două serii care au început cu momentul în care prinţesa a urcat pe tronul Marii Britanii la vârsta de 25 de ani, în 1952.

"În prezent filmăm sezonul 4 al serialului 'The Crown', dar, deocamdată, nu au fost comandate alte sezoane, prin urmare, orice informaţii despre distribuţie rămân o pură speculaţie", a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Olivia Colman va interpreta în continuare rolul reginei Elisabeta în cel de-al patrulea sezon al serialului, alături de actriţa Helena Bonham Carter, care joacă rolul surorii mai mici a reginei, prinţesa Margaret.

Imelda Staunton este o actriţă de teatru şi televiziune, binecunoscută pentru rolul său nominalizat la Oscar din "Vera Drake", pentru personajul Dolores Umbridge din seria "Harry Potter" şi pentru apariţia sa în musicaluri precum "Gypsy" şi "Guys and Dolls".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel