Netflix oferă conținut GRATUIT din nou. Urmărește imediat aceste serii
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 17 apr, 22:47 | Film

Netflix pune la dispoziție gratuit mai multe documentare, incluzând „Planeta Noastră" și „Bebeluși".

Netflix pune la dispoziție gratuit mai multe documentare, incluzând „Planeta Noastră" și „Bebeluși", pe canalul de YouTube, conform The Verge.

În mod normal, Netflix permite profesorilor să acceseze și să vizioneze documentarele sale în sălile de clasă la diferite materii. Însă, odată cu închiderea școlilor, compania a decis să încarce pe YouTube aceste materiale. În acest fel, profesorii pot da „teme pentru acasă" din documentare fără ca elevii să trebuiască să aibă acces la Netflix.

Resurse educaționale care pot fi folositoare

 

„Fiecare produs prezintă resurse educaționale, care pot fi folosite atât de elevi, cât și de profesori", se arată într-un comunicat al serviciului de streaming. „Vom face o sesiune de întrebări și răspunsuri cu unii creatori din spatele proiectelor, pentru ca elevii să audă direct de la ei".

Cele 10 documentare disponibile pe YouTube includ: „Al Treisprezecelea Amendament", „Bebeluși", „Chasing Coral", „Pe înțelesul tuturor", „Cursa pentru Congres", „Planeta Noatră", „Ciclul Progresului", „Căștile Albe" și „Zion".

Două dintre seriale se concentrează pe natură. Altele se focusează pe probleme sociale, incluzând sărăcia, rasismul și neechitatea sistematică. Chiar dacă documentarele sunt doar în engleză momentan, subtitrările „în mai mult de 10 limbi vor fi disponibile în curând".

ACCESEAZĂ AICI CANALUL YOUTUBE AL NETFLIX

Te-ar putea interesa și ....
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri