Netflix pregăteşte un film cu Millie Bobby Brown, populara actriţă din 'Stranger Things'
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Platforma de streaming Netflix a confirmat marţi că pregăteşte un film în care vor juca tânăra actriţă Millie Bobby Brown, devenită celebră datorită rolului său din serialul 'Stranger Things', şi sora sa mai mare, Paige Brown, relatează EFE.

Filmul se va numi 'A Time Lost' şi va prezenta înfruntarea dintre două familii din regiunea Long Island (New York), iar disputa va atinge un punct critic când una dintre cele două fiice adolescente este diagnosticată cu cancer, notează Netflix într-un comunicat. Scenariul noului film se bazează pe o poveste scrisă chiar de surorile Brown, care vor colabora şi la producţie. Alături de cele două actriţe, scenarista Anna Klassen va participa la elaborarea scenariului final. 'Mulţumim Netflix pentru încrederea pe care arătat-o faţă de noi şi această frumoasă poveste pe care am scris-o şi dezvoltat-o pe parcursul mai multor ani', au declarat surorile Brown într-un comunicat.

'Este o poveste despre prietenie, familie şi despre cum să înfrunţi obstacolele când toată lumea face presiuni. A fost o muncă realizată cu plăcere', au subliniat ele. Millie Bobby Brown, în vârstă de 15 ani, este cunoscută pentru interpretarea personajului 'Eleven' din serialul 'Stranger Things', una dintre producţiile cele mai de succes ale Netflix, care a lansat recent cel de-al treilea sezon. Tânăra actriţă a făcut parte şi din distribuţia filmului 'Godzilla: King of the Monsters'. Millie Bobby Browna a fost numită, anul trecut, ambasadoare a Bunei Voinţe a UNICEF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel