Neurochirurgul Vlad Ciurea: Virusul își schimbă modul de atac. Efecte extrem, extrem de grave!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Neurochirurgul Vlad Ciurea atrage atenția asupra virusului SARS-CoV-2 care-și schimbă modul de atac. 

”Sigur este luat din anumite zone zoologice de la animale, nu e dat de Dumnezeu” spune neurochirurgul Vlad Ciurea. Prezent la Digi24, a explicat că ”virusul, ca un cameleon, își schimbă forma și modul de atac.” ”Fiind un ARN, sunt foarte sceptic dacă vom putea crea un vaccin.” a mai spus el. 

Neurochirurgul a subliniat că a auzit că oamenii protestează, pentru că nu doresc să poarte mască. ”Oameni buni, noi, în chirurgie, toată ziua purtăm mască. Ieșim din sala de operație și o și uităm, pentru că așa ne-am obișnuit” a precizat prof. dr. Vlad Ciurea. 

2. -imagine fara descriere- (vlad-ciurea_03683500.png)

Neurochirurgul a continuat: ”Am auzit că nu există această boală. Chiar așa? E dovedit că există. Să găsim o formă s-o prevenim și s-o tratăm. Mesajul meu este: clar boala există, clar are efecte extrem, extrem de grave asupra organismului uman.” Celor care spun că sunt deștepți, frumoși și români, medicul le transmite: ”Perfect, dar infectezi pe altul. Aici e problema, că eu pot să fac ce vreau cu sufletul și cu trupul meu, dar altuia, care nu are nicio vină, și-l îmbrățișez continuu de atâta iubire, pot să-i dau această boală. Mai bine prevenim”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel