Neymar, clip viral cu ”El Profesor” din Casa de Papel / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Neymar, clip viral cu ”El Profesor” din Casa de Papel
Neymar, clip viral cu ”El Profesor” din Casa de Papel
Neymar (29 ani), starul lui Paris Saint-Germain, este cunoscut și pentru pasiunea pe care o are pentru unul dintre cele mai vizionate seriale, Casa de Papel.

Casa de Papel a ajuns la sezonul cu numărul 5. Serialul a cărui acțiune se desfășoară în Madrid, Spania, se pregătește de final. Zilele trecute a apărut prima parte a ultimului sezon.

Cu această ocazie a apărut pe retețelele de socialziare un clip cu Neymar, care dansează alături de Alvaro Morte, „El Profesor”, actorul care îl întruchipează pe protagonistul serialului. Fotbalistul Neymar este îmbrăcat în salopeta în care sunt îmbrăcați protagoniștii serialului.

VIDEO

În sezonul cu numărul 5 echipa celebrilor jefuitori de bănci pare să fie încolţită şi face tot posibilul pentru a-şi salva viaţa, cu mesajul: 'Încă nu am murit', relatează EFE. 

Cu Profesorul 'fără plan şi lipsit de speranţă', dar anunţând că va lupta până la capăt, cei în salopete roşii şi purtând masca lui Dali sunt închişi în Banca Spaniei.

Ultima parte se va lansa pe 3 decembrie 2021

Datele de 3 septembrie şi 3 decembrie au fost alese pentru lansarea în două părţi a celui de-al cincilea şi ultim sezon al popularului serial, cel mai vizionat din istoria televiziunii spaniole care a atras milioane de telespectatori din întreaga lume.

Povestea continuă după ce La Banda este închisă de peste 100 de ore în Banco de Espańa şi a reuşit să o recupereze pe Raquel Murillo, fost inspector de poliţie şi actuala Lisabona, ce se prefigurează drept noul lider al grupului. Însă banda trece printr-unul din cele mai grele momente după ce l-a pierdut pe unul dintre ai săi.

Neymar a jucat în al treilea sezon al serialului Casa de Papel

Neymar a apărut în postura unui călugăr. Inițial scena cu starul lui PSG nu a fost difuzată, din cauza unui mare scandal în care a fost implicat fotbalistul, fiind acuzat de viol. După ce Neymar a scăpat de gravele acuzații, șefii Netflix s-au răzgândit și au hotărât să reîncarce scena în care apare celebrul fotbalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel