Neymar, 'TAMPONAT' de un coleg: Nu este un LIDER
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fundaşul brazilian al echipei franceze, Olympique Lyon, nu l-a menajat pe compatriotul său de la PSG, Neymar, care 'trebui să-şi îmbunătăţească multe lucruri', în afara terenului, pentru a fi liderul 'Selecao', potrivit L'Equipe.

'Noi avem nevoie de Neymar, noi avem nevoie de el, este o certitudine, dar el trebuie să îmbunătăţească multe lucruri în afara terenului. Şi dacă reuşeşte, atunci noi vom avea o mare şansă să câştigăm. Eu am încercat să-i vorbesc, să îi spun adevărul, dar uneori oamenii nu vor să audă adevărul', a spus Rafael. 

'Neymar nu este un lider'

Mai mult, jucătorul lui Lyon consideră că 'Neymar nu este un lider. El poate face lucruri frumoase pe teren dacă este concentrat. În acest caz, el este cel mai bun jucător din lume. Dar eu cred că fotbalul nu este prioritatea sa azi. Sunt atât de multe lucruri în jurul său (...) El crede că nu are nevoie să facă una sau alta (să muncească) pentru a fi bun, dar dacă are nevoie'. a adăugat Rafael.

'Ştiu că el are probleme în a asculta. Eu am încercat să-i vorbesc, să-i spun adevărul, dar uneori oamenii nu vor să asculte adevărul. Ei vor să audă: 'Tu eşti bun, eşti magic'. Ei nu vor decât complimente, dar viaţa nu este aşa. El are nevoie să asculte mai mult, iar dacă va face asta, atunci Brazilia va fi greu de oprit', a conchis Rafael, în interviul de la ESPN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel