Nicolae Botgros: COVID-19 este mai grav decât războiul
Autor: Ioan-Radu Gava pe 09 apr, 12:22 | Muzica

Nicolae Botgros: COVID-19 este mai grav decât războiul / Sursă foto: Facebook Nicolae Botgros

Maestrul Nicolae Botgros s-a refăcut după infectarea cu SARS-CoV-2, însă acesta și-a amintit de clipele prin care a trecut și despre agresivitatea virusului.

Pandemia de COVID-19 şi efectele pe care le produce sunt mai grave decât cele lăsate de un război. Opinia aparţine maestrului Nicolae Botgros şi a fost făcută în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1. În cadrul emisiunii, Artistul Emerit a vorbit despre experienţa sa după infecţia cu noul tip de Coronavirus şi a venit cu un apel către populaţie, prin care a îndemnat cetăţenii să respecte măsurile impuse de autorităţi în vederea stopării răspândirii virusului, scrie TRM.

A fost o perioadă foarte grea. Am trecut printr-o cumpănă foarte grea. Îmi vine greu să-mi amintesc de acele lucruri, pentru că au fost lucruri halucinante. Ştim ce înseamnă pandemie, ştim ce înseamnă război, dar asta e mai grav decât războiul. Moare lumea pe un cap, în toată lumea. Toată Planeta este pusă la pământ”, a declarat maestru Nicolae Botgros.

În context, maestrul Nicolae Botgros le-a mulţumit medicilor, dar şi oamenilor care s-au rugat în acea perioadă pentru sănătatea lui, şi a venit cu un apel către cetăţeni.

„Aveţi grijă, păziţi-vă, pentru că aceste lucruri sunt foarte serioase, este foarte straşnic. Când ajungi pe patul de spital, nu ştii la cine să strigi. Dumnezeu, numai el te apără. Aceste minuni făcute de medici, că oamenii s-au rugat, toate sunt făcute de Dumnezeu şi prin minunea Lui am ajuns astăzi aici, să putem discuta”, a mai spus Nicolae Botgros.

Amintim că, în luna noiembrie a anului trecut, maestrul Nicolae Botgros a ajuns pe patul de spital în stare gravă după ce s-ar fi infectat cu noul tip de coronavirus, precizează Deschide.

Muzica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri