Urmărește emisiunea live
Nicolae Stanciu, AMENINȚAT CU MOARTEA! „Mă plimbam cu soția și fratele meu”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Clipe de groază pentru Nicolae Stanciu. Internaționalul român a fost amenințat cu moartea în plină stradă, în timp ce se plimba cu soția și fratele. 

Nicolae Stanciu, în vârstă de 27 de ani, a povestit că a fost amenințat cu moartea, în Cehia, chiar în momentul în care se plimba alături de soția și fratele său.

Internaționalul român a declarat că persoana care l-a amenințat cu moartea este, cel mai probabil, un fan al Spartei. De asemenea, Nicolae Stanciu a precizat că incidentul a fost unul neplăcut în special pentru că și soția și fratele său au fost amenințați. 

„Nu mai am niciun prieten la Sparta. Țin legătura doar cu Florin Niță, colegul meu de la națională. Mă plimbam cu soția și fratele meu când un bărbat, fan al Spartei, probabil, a venit la noi amenințător și mi-a strigat: Te ucid, Stanciu!

Nu mi-a plăcut deloc, pentru că îi aveam alături pe cei dragi. Și ei au fost amenințați, asta mă enervează. Rivalitatea trebuie să rămână pe stadion. Doar acolo.”, a declarat Nicolae Stanciu pentru cotidianul Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel