Nicole Cherry a visat numele fetiței sale: Dumnezeu mi-a dat un semn
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Nicole Cherry
Sursa foto: Facebook Nicole Cherry
Nicole Cherry se pregătește pentru cel mai important moment al vieții sala. Artista va deveni mamă în curând.

Nicole Cherry s-a aflat în platoul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, unde a vorbit cu emoție despre clipa în care o va ține în brațe pe micuța Anastasia. 

Nicole Cherry i-a luat prin surprindere pe toți atunci când a anunțat că va fi mămică la doar 23 de ani. În ciuda vârstei fragede, are planuri clare pentru viitor și nu se teme de provocările pe care i le va aduce în cale noul rol.  

„Mă bucură cel mai tare că o să fiu prietenă cu ea. Calculam ce vârstă o să am când ea va crește. O să fiu tânără, o să merg cu ea în club, îți dai seama. Și părinții mei sunt tineri. Mama este la curent cu tot ce se întâmplă pe social media, cu Facebook, cu Instagram, Tik Tok", a declarat Nicole Cherry. 

Artista a dezvăluit care a fost momentul în care a știut ce nume este potrivit pentru fetița sa: „Înainte să aflu dacă este fetiță sau băiat am visat. Am visat că am fată și a fost totul extrem de real. Parcă am simțit tot, mirosul, cum au așezat-o lângă mine, totul cu lux de amănunte. Iar în vis, în momentul în care mi-au adus-o, eu am spus Anstasia. Parcă Dumnezeu mi-a dat și un semn, mi-a și ușurat munca pentru că habar nu aveam ce nume să îi pun nici dacă este fată, nici dacă este băiat.”

Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că vor avea un copil

Într-un alt interviu, Nicole Cherry a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată, dar și despre modul în care l-a anunțat pe iubitul ei, Florin, că vor fi părinți.

„Cum am avut primele bănuieli că este posibil să fiu însărcinată, mi-am și făcut un test și ce să vezi?, în dimineața aceea am aflat că sunt însărcinată. A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?". După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!!" încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!". Și l-am așteptat pe Florin acasă. Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm", spunea Nicole Cherry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel