Nicu Alifantis, scrisoare deschisă pentru Mircea Badea. Reacţie FULMINANTĂ: Sunt un ratat. Distanţarea socială e lege
Autor: Florin Răvdan pe 11 mai, 07:20 | Mass-media

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", a avut o replică fulminantă pentru scrisoarea deschisă semnată de Nicu Alifantis la adresa sa. 

"Nu mi-a dat prin cap niciodată că Nicu Alifantis, pe care îl iubesc, face parte din aceeași breaslă cu Chirilă sau cu Ristei sau cu orice alt produs popcorn. Domnul Alifantis îmi spune că am greșit și că se încadrează în aceeași breaslă cu artiștii care au nickuri în loc de nume.

Înțeleg că am jignit artiștii români și că trebuie să îmi cer scuze. Dacă mi-o cere domnul Nicu Alifantis, e în regulă: vă cer scuze. Mai înțeleg că sunt un ratat. E foarte posibil. Nici măcar nu am pornirea de a încerca să caut contra argumente.

Sunt și dezgustător. De asemenea posibil, dar puteți aplica aceeași rețetă pe care mi-o recomandați: schimbați canalul. E și foarte târzie emisiunea mea. Ora respectivă ar putea fi folosită pentru creație muzicală, nu pentru nervi și resentimente.

Cu privire la ocolirea dumneavoastră, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: "social distancing" e lege. Cu stimă și cu sincere urări de succes. Dumneavoastră și breslei din care vă revendicați", a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook. 

Iată mai jos scrisoarea deschisă adresată de Nicu Alifantis lui Mircea Badea. 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri