Nicușor Dan arată că se poate: Pe litoral și-n Primăria Capitalei, în același timp. Iată DOVADA semnată și ștampilată de însuși primarul Capitalei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Nicușor Dan, primar al Capitalei, ar fi stat mare parte din luna august în vacanță, după cum au arătat și imaginile de pe litoral, dar și cererea de concediu. Totuși, se pare că vacanța nu i-a afectat prezența în Primăria Capitalei, unde ar apărea că ar fi fost prezent la program 8 ore, nu în CO (concediu de odihnă). 

"Am găsit un document, o foaie de pontaj, că așa se face în orice instituție publică - se semnează pontajul pentru zilele și orele lucrate în fiecare zi. Există, desigur, diverse opțiuni: dacă nu lucrezi, să menționezi de ce nu lucrezi - că ești în concediu fără plată, că ești în concediu medical, că ești în concediu de odihnă sau, mai nou, de un an și ceva, există opțiunea să menționezi că ești în telemuncă, desfășori acea muncă la domiciliu, și sunt abrevieri speciale pentru fiecare aceste situații", a explicat Adrian Ursu, la Antena 3. 

În emisiunea ”Exces de Putere”, în continuarea celor spuse de Adrian Ursu, a fost prezentată și foaia de pontaj a lui Nicușor Dan, semnată și parafată chiar de el. ”Câte 8 ore în cap, fără ore suplimentare, dar pe cele opt le-a îndeplinit” a remarcat Adrian Ursu din document. 

Vezi AICI pontajul primarului 

Totuși, există o problemă. După cum bine știm, oficial, în perioada 2- 20 august 2021, primarul Nicușor Dan a fost în vacanță, pe litoral. Se pare că ar fi fost chiar și pe 25.

Vezi aici: Imagini cu Nicușor Dan ”DUPĂ” vacanță. Tot de pe plajă - FOTO

”Trei săptămâni de concediu, pontaj ca și cum ar fi fost la birou, nici măcar n-a încercat să spună că a lucrat de pe plajă, de la terasă, în slujba cetățenilor” a precizat jurnalistul Adrian Ursu, subliniind că acel document de pontaj al lui Nicușor Dan poartă propria aprobare. 

Nicușor Dan nu a recunoscut că e în concediu

Când a plecat în vacanță, Nicușor Dan nu a recunoscut că este în concediu și a intrat în ședința Primăriei Capitalei din camera de hotel. Ulterior au apărut mai multe imagini care au venit să confirme. Din 2 până în 20 august a avut concediu Nicușor Dan. El a intrat în ședința de la PMB fix în 2 august. 

”Vreau ca dvs., în calitatea dvs. de secretar general al Municipiului București, să consemnați faptul că primarul general, aflându-se în concediu de odihnă, nu poate solicita suplimentarea ordinii de zi” spunea Adrian Vigheciu, consilier din partea PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, atunci. 

Vezi aici mai mult, dar și dovada că primarul Capitalei era în concediu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel