Nicușor Dan l-a DEMIS pe pe directorul interimar al Direcţiei de Mediu. Val Vâlcu, GLUMĂ TARE: Știu eu unul competent, să îl pună în LOC!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Val Vâlcu a reacționat după ce Nicușor Dan l-a dat afară pe directorul interimar al Direcţiei de Mediu din București. 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că l-a eliberat din funcţie pe directorul interimar al Direcţiei de Mediu a municipalităţii pentru modul în care a gestionat cazul din Şoseaua Kiseleff nr. 45, unde a avizat defrişarea a 22 de arbori.

În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a reacționat, făcând totodată și o glumă.

"Nicușor Dan a demis șeful de la Mediu, că a tăiat doișpe copaci. Știu eu unul competent, să îl pună în loc...Câine parcă îl cheamă", a scris Val Vâlcu pe pagina de Facebook.

Mesajul lui Nicușor Dan


"L-am eliberat azi din funcţie pe directorul interimar al Direcţiei de Mediu din Primăria Capitalei, pentru modul în care a gestionat cazul din Şoseaua Kiseleff 45. Mai precis, pentru că, în plin centrul Capitalei, a avizat defrişarea a 22 de arbori. Am reuşit să oprim această defrişare la timp. În acea zonă s-au făcut demersuri pentru demolarea unor case vechi în vederea construirii de blocuri. Spaţiul verde al Capitalei nu trebuie distrus", a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel