Nicușor Dan, susținut de PNL. Băsescu: Văd o urmă de înțelepciune. Voi fi un susținător fără rezerve
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre Nicușor Dan și despre faptul că este susținut de PNL, în lupta pentru Primăria Capitalei.

"În primul rând, văd o urmă de înțelepciune la PNL, ceea ce e foarte bine. Eu vorbesc de mult că Nicușor Dan este candidatul care trebuie să strângă toate opoziția sau toată dreapta. Mă bucur că astăzi și liberalii au anunțat acest lucru și vă asigur că eu voi fi un susținător fără rezerve al lui Nicușor Dan și PMP-ul, din câte știu, va tranșa foarte rapid chestiunea, în structurile lor de conducere și vor lua o decizie care se îndreaptă către Nicușor", a declarat Traian Băsescu, în direct la B1 TV. 

Cum se vor împărți politic jocurile după câștigarea Primăriei de către Nicușor Dan

"Este esențial ca Bucureștiul să fie câștigat de dreapta, iar semnificația va fi uriașă pentru că este al doilea om ca număr de voturi, după președinte, indiferent că e din primul tur, dar oricum rămâne al doilea om după președinte și va fi un semnal foarte bun pentru teritoriu. La București, PSD va pierde și sectoarele dacă se merge pe un singur candidat al dreptei. Vă spun până înțelegeți! Dacă dreapta se unește și la Primăria Generală și la Sectoare, PSD pierde și sectoarele și Primăria Capitalei", a completat fostul președinte al României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel