Nicușor Dan, susținut la Capitală, împotriva Gabrielei Firea. Chirieac: Concurs de frumusețe. Să vedem ce mașinărie are în spate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Nicușor Dan/Foto Agerpres
Nicușor Dan/Foto Agerpres
Bogdan Chirieac, analiză explozivă despre alegerile locale pentru Primăria Capitalei!

Bogdan Chirieac a fost întrebat, la România TV, ce șanse ar mai avea Vlad Voiculescu la Primăria Capitalei, având în vedere că Nicușor Dan a obținut susținerea PNL pentru a candida la primărie. 

”Nu cred că a avut niciodată vreo șansă pentru Primăria Capitalei domnul Vlad Voiculescu. Eu înțeleg altfel decizia domniei sale și anume că dorește să negocieze ceva pentru viitorul său politic, ceea ce are sens, e politician. Dar nu se mai pune problema. Va fi o luptă între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Exact așa vor sta lucrurile din acest moment, iar a candida la Primăria Capitalei pentru 2-3 procente e o chestiune care nu face bine unui tânăr politician”, a susținut Bogdan Chirieac. 

În 2016, Nicușor Dan a obținut locul 2 la alegeri, după Gabriela Firea

”Spectaculos, practic pe persoană fizică, cu un partid de abia atunci înființat, Uniunea Salvați Bucureștiul a obținut vreo 29%. Acum are o cu totul altă mediatizare, este foarte bine cunoscut și beneficiază de sprijinul a două partide. Deci în acest moment problema nu este Nicușor Dan, care are și o bună cunoaștere în rândul bucureștenilor. Problema e ce vine cu domnia sa? Că pe dânsul îl cunoaștem. Totuși, depinde și de primarii de sectoare din București, pentru că sunt câțiva foarte buni, iar oamenii votează cu primarul de sector pe care îl știu și care a făcut treabă în ultimii patru ani. Mai departe, nu știu cum se întâmplă cu infrastructura sa. Într-o primărie am văzut cu toții că e nevoie de oameni, de directori, de responsabilități asumate. Problema Bucureștiului e gravă din cauza lipsei de investiții. Din nefericire, la noi, primăria e un concurs de frumusețe. În spate trebuie să existe și o mașinărie. Să vedem ce mașinărie are în spatele său- în sensul bun al cuvântului- domnul Nicușor Dan”, a precizat Bogdan Chireac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel