Ninsori abundente la TEHERAN. Școlile au fost ÎNCHISE
Autor: Alexandru Ichim pe 16 noi 2019 / 14:43 | Internațional

Ninsori

Traficul rutier a fost perturbat, iar școlile au fost închise în Teheran în urma ninsorilor abundente din ultimele ore. 

Un star gros de zăpada a acoperit sâmbătă străzile din nordul Teheranului, perturbând traficul rutier şi conducând la închiderea şcolilor, au declarat autorităţile din capitala iraniană, scrie Agerpres după o relatare AFP.

Echipele de deszăpezire s-au mobilizat pentru a curăţa drumurile şi trotuarele din capitală, unde zăpada a început să cadă de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, prima zi a săptămânii de lucru în Iran.

"Zăpada a început să cadă în momentul în care, de obicei, circulaţia este extrem de intensă şi nu a făcut decât să îngreuneze traficul rutier", a declarat primarul principalului district al Teheranului, Hamid Moussavi, citat de agenţia de ştiri Isna.

Nu au fost înregistrate accidente semnificative

 

Potrivit unui responsabil municipal, citat de site-ul televiziunii de stat, puţine accidente s-au produs în pofida condiţiilor dificile de circulaţie şi a numărului mic de maşini echipate cu anvelope de iarnă.

"Din cauza frigului şi a zăpezii, toate şcolile vor fi închise în această după-amiază" la Teheran, a afirmat guvernatorul adjunct al capitalei, Mohammad Taghizadeh, citat de Isna. Şcolile din Shemiranat, la nord de Teheran, vor fi de asemenea închise.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri