Nivel de nitrați de 10 ori mai mare în PEPENE ROȘU. Medicul Adina Alberts: Ne otrăvim copiii cu mâna noastră
Autor: Alexandru Ichim pe 07 iul, 14:54 | Sanatate

Pepene

Medicul Adina Alberts trage un semnal de alarmă cu privire la alimentele pe care le cumpărăm.

Un simplu test făcut pe un pepene cumpărat dintr-o piață a scos la iveală detalii șocante. Medicul Adina Alberts a descoperit că nivelul de nitrați din acesta era de 10 ori mai mare decât limita normală. 

”SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică.

Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate!”, a scris medicul Adina Alberts pe pagina sa de Instagram. 

Iată testul: 

 

          Vezi această postare pe Instagram                  

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! #SanatateaTAPrioritateaMEA #DrAdinaAlberts

O postare distribuită de Dr Adina Alberts (@dr_adina_alberts) pe Iul 6, 2020 la 12:19 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri