Noi cazuri COVID-19 la Poli Iași și Chindia Târgoviște
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Peste 30.000 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19, sâmbătă / Foto Pexels
Peste 30.000 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19, sâmbătă / Foto Pexels
Conducerile echipelor Poli Iași și Chindia Târgoviște au anunțat, vineri, că jucători și membri ai staff-urilor au fost depistați pozitiv Covid-19 în urma testelor periodice făcute săptămâna aceasta.

Daniel Pancu, antrenorulul lui Poli Iaşi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că atât jucători, cât și membri ai staff-ului tehnic au fost depistați cu Covid-19, fără să precizeze numărul sau numele acestora.

Pancu a spus că pentru jocul de duminică cu Gaz Metan Mediaș au revenit în lot Andrei Cristea, Ianoş Brânză și Nikos Baxevanos, astfel că va putea alinia o echipă competitivă.

Cei de la Chindia Târgovişte au anunţat, tot vineri, pe Facebook, apariția în echipă a trei cazuri de infectare.

„AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR din această săptămână au fost depistate trei cazuri pozitive de Covid-19 în rândul jucătorilor. Ceilalţi componenţi ai lotului şi staff-ul au fost ulterior retestaţi, rezultatele fiind negative”, se menționează în comunicat.

Chindia Târgovişte urma să joace vineri, pe teren propriu, de la ora 17.00, cu Academica Clinceni, în etapa a 18-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel