Noi cazuri de COVID-19 la FCSB
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Echipa FCSB se confruntă cu noi cazuri de COVID-19 în lot.

Echipa FCSB se confruntă cu noi cazuri de COVID-19 în lot, după ce trei fotbalişti au fost descoperiţi pozitiv la ultimele teste efectuate, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Au fost confirmate 3 cazuri noi de Covid la FCSB în rândul jucătorilor. Urmează, ca de obicei, ca ei să fie izolaţi până când testele vor arăta că nu mai sunt pozitivi", a declarat Justin Ştefan. FCSB s-a confruntat în luna septembrie cu un val de cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor fiind depistate 15 cazuri pozitive.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel