IMAGINI cu Note 20 Plus dezvăluite online. Schimbarea de pe spatele telefonului
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Vârful de gamă de anul trecut al companiei Samsung, Note 10 Plus, a fost o adevărată lovitură în lumea tehnologiei.

Vârful de gamă de anul trecut al companiei Samsung, Note 10 Plus, a fost o adevărată lovitură în lumea tehnologiei, conform The Verge. În acest an, noul Note 20 Plus va arăta similar, însă reîmprospătat pentru a rămâne în ton cu cele mai recente tendințe ale lumii smartphone-urilor.

Cunoscutul scurgător de informații OnLeaks a colaborat cu producătorul de huse de telefon Pigtou și a oferit noi randări de înaltă calitate ale unui presupus Galaxy Note 20 Plus. Imaginile sunt neoficiale, însă reputația surselor este una bună, iar schimbările sunt firești.

Ecranul gigantic

 (w670)

Pe imagini se poate observa un ecran uriaș, aproape fără margini, cu ramele curbate și cu o gaură în mijlocul părții superioare, aproape identic cu modelul de anul trecut. Partea de jos a dispozitivului seamănă de asemenea cu Note 10 Plus, găzduind un port de încărcare, un difuzor și un stylus S Pen.

Noul model va fi puțin mai mare decât modelul de anul trecut, cu un display AMOLED de 6,9 inch, dar și mai subțire, cu o grosime de doar 7,6 mm. Cea mai evidentă schimbare a telefonului este partea elevată în care se află camera, aceasta fiind mult mai mare decât modelul anterior.

Dacă noile modele Galaxy Note 20 își mențin aceeași linie obișnuită, Samsung le va echipa cu cele mai bune componente existente în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel