Noi nereguli, depistate la spitalul COVID din Reșița. Ce au descoperit inspectorii sanitari la o lună după imaginile de groază cu pacienți dezbrăcați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Inspectorii sanitari au găsit noi nereguli la Spitalul Județean de Urgență Reșița, la mai bine de o lună după imaginile de groază cu pacienții dezbrăcați.

După mai bine de o lună de la controalele efectuate la Spitalul Județean de Urgență Reșița, acolo unde bolnavii stăteau dezbrăcați și agonizau pe holuri, situația nu pare să se fi schimbat prea mult. Reveniți pentru a verifica dacă s-au luat toate măsurile impuse în luna decembrie, inspectorii sanitari au constatat în continuare nereguli și au aplicat din nou mai multe amenzi, transmite RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Imagini de GROAZĂ la spitalul Covid din Reșița. Dunca: N-am știut exact ce se întâmplă!

Verificări au fost efectuate și de Corpul de Control al Ministerului Sănătății, însă nici până acum nu a fost finalizat raportul. Conducerea Consiliului Județean intenționează să mute secțiile din staționarul nr.3, în spitalul modular care va fi construit în staționarului nr.1. Amintim că în urmă cu o lună, la primele controale apărute după ce imagini de coșmar cu pacienți dezbrăcați au fost făcute publice, managerul spitalului a fost amendat cu 10.000 de lei, iar trei asistente cu câte 2.000, respectiv 2.400 de lei.

VEZI ȘI: Dosar penal în cazul Spitalului de Urgență Reșița, după imaginile de groază. Primele sancțiuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel