GRECIA, lovitură pentru turiști. Se închid barurile și restaurantele pe INSULE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Grecia a decis închiderea pe timpul nopții a barurilor și restaurantelor în unele dintre principalele destinații turistice.

Grecia a decretat închiderea pe timpul nopţii a barurilor şi restaurantelor, informează AFP, potrivit Agerpres. Măsura va fi aplicată în unele dintre principalele destinații turistice ale acestei țări. Noile măsuri sunt luate în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus.

Zonele în care restaurantele şi barurile vor fi închise începând de la miezul nopţii până la 7 dimineaţa includ insulele turistice Mykonos, Santorini, Corfu, Rodos şi Creta, a declarat purtătoarea de cuvânt a guvernului elen, Aristotelia Peloni. Restricțiile intră în vigoare începând de marți, 11 august și rămân momentan valabile până pe 23 august.

Totodată, pasagerii care vin cu avionul din  Belgia, Cehia, Olanda, Spania şi Suedia vor fi nevoiţi, începând din 17 august, să prezinte un test negativ pentru COVID-19 . Acesta trebuie efectuat cu 72 de ore înainte de sosirea lor, la fel ca şi călătorii care ajung în Grecia prin graniţele terestre.

Grecia a  anunţat ieri 203 de noi infectări cu COVID-19, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. În total, 212 persoane ar fi pierdut lupta cu coronavirusului în Grecia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel