Noi schimbări pentru elevi. Monica Anisie, anunțul momentului
Autor: Doinița Manic pe 23 oct 2020 / 22:33 | Educatie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că ar putea exista mai multe schimbări în Educație.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, vineri, în cadrul emisiunii “Viitor cu Clasă” de pe stirileprotv.ro, că tezele ar putea fi eliminate în anul școlar 2020-2021, iar olimpiadele s-ar putea desfășura online.

“Vom lua măsurile care se impun în funcție de situația creată, etapă cu etapă. Dacă va fi necesar, vom lua măsuri. Exact cum am făcut și în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele pentru că nu exista posibilitatea de a susține aceste examene.”, a explicat Monica Anisie, întrebată dacă tezele ar putea fi eliminate în anul școlar 2020-2021.

Acest ordin prevede reducerea drastică a materiei, renunţarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitală, scurtarea orarului pentru elevi astfel încât să nu mai petreacă multe ore în faţa calculatorului, dar şi predarea multidisciplinară. Totodată, Monica Anisie a declarat că profesorii de limba și literatura romană, respectiv de engleză ar putea să predea în tandem, pentru ca elevii să nu mai fie nevoiți să stea atât de multe ore în fața calculatorului.

Te-ar putea interesa și ....
Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri