Nota de plată a pandemiei. SONDAJE și moțiune. Chirieac: El e locomotivă!
Autor: Rodica Mitu pe 29 mai, 20:29 | Politica

Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o previziune legată de o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Bogdan Chirieac a vorbit, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor, despre scăderea PNL în sondaje și posibila răsturnare a Guvernului.„Faptul că PNL scade în sondaje mi se pare un lucru normal”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, explicând ulterior: „Cineva trebuie să deconteze nota de plată a pandemiei. A crede că nu se va întâmpla lucrul acesta înseamnă că nu ai realism politic. Deci, PNL o să scadă în sondaje, mai ales că, față de cifrele oferite PNL până acum, toate sunt mai mari decât cifra reală, luată la europarlamentarele de anul trecut, când PNL a luat 28 la sută.”

Cu privire la președintele Klaus Iohannis, a spus: „Într-adevăr, are o altă cifră, mult mai mare decât a PNL. (…) Președintele are o imagine foarte bună, trebuie să recunoaștem lucrul acesta. Și este locomotivă!”

„Mai departe, în privința scăderii Guvernului Orban, eu mă îndoiesc foarte tare că se va depune o moțiune de cenzură în această vară. Probabil, va fi amânată pentru luna septembrie, fiindcă partidele politice vor să vadă – pe bună dreptate -  dacă se majorează sau nu pensiile cu 40 la sută”, a adăugat analistul Bogdan Chirieac.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri