NOU serial turcesc la Kanal D. Te va cuceri cu o poveste incredibilă și răsturnări de situație
Autor: Rodica Mitu pe 30 iun, 14:39 | Magazin

Din 15 iulie, Kanal D le aduce fanilor serialelor turcești producția „Dragoste și secrete”, o captivantă poveste despre iubire și devotament, ce are în distribuție actori extrem de talentați.

Telespectatorii îl vor putea revedea, în rolul principal, pe Keremcem, care i-a cucerit  deja în „Bahar viață furată” (rolul Ates)  și în „Dragoste și ura” (rolul Yaman), ambele producții difuzate de Kanal D.

În centrul intrigii serialului „Dragoste și secrete” se află Ali (Keremcem), un tânăr ambițios, care trebuie să facă față unui tumult de evenimente teribile. Toate acestea se succed odată ce frumoasa Sevda, interpretată de tânăra și talentata actriță Özgü Kaya, intră în viața lui Ali.

Cu personalități complet opuse, aceștia se vor îndrăgosti unul de celălalt și vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor.  

Serialul „Dragoste și secrete” va fi difuzat, începând din 15 iulie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Odată cu începerea producției „Dragoste și secrete”, „Mă numesc Zuleyha” va putea fi urmărit în continuare, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri