Nou Windows de la Microsoft. Anunț oficial, în timpul crizei
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Microsoft a confirmat că plănuiește să concentreze munca la Windows 10X pe dispozitive cu un singur ecran.

Microsoft a confirmat că plănuiește să concentreze munca la Windows 10X pe dispozitive cu un singur ecran, conform The Verge. „Lumea este cu totul alta decât în octombrie anul trecut când am împărtășit viziunea noastră pentru dispozitive cu două ecrane", a explicat șeful Windows și al dispozitivelor din cadrul Microsoft, Panos Panay.

Flexibilitatea noului Win 10X

„Cu Windows 10X, am construit pentru flexibilitate, iar acea flexibilitate ne-a permis să ne pivotăm atenția către dispozitive cu Windows 10X cu un singur ecran, care se folosesc de puterea din cloud pentru a permite clienților noștri să lucreze, să învețe și să se joace în moduri noi", a continuat directorul Panos Panay.

Microsoft nu a explicat când mai exact vor putea dispune dispozitivele cu un singur ecran precum laptopurile de Windows 10X, nici dacă dispozitivele cu două ecrane se vor lansa cu sistemul de operare. Cu toate acestea, Windows 10X va fi lansat prima dată pe device-urile cu un singur ecran.

Dispozitivele cu două ecrane mai au de așteptat pentru a vedea lumina zilei

„Vom continua să căutăm momentul potrivit, în concordanță cu partenerii noștri OEM, pentru a aduce dispozitivele cu două ecrane pe piață", a explicat Panay.

Astfel, Microsoft repartizează Windows 10X pentru laptopuri și dispozitive cu un singur ecran din cauza pandemiei Covid-19. Gigantul tehnologic a beneficiat de o creștere de 75% a timpului petrecut în Windows 10, de la un an la altul, fiindcă oamenii își folosesc laptopurile sau PC-urile în loc de telefoanele inteligente pentru a lucra sau pentru a învăța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel