”Noua modă” la care apelează adulții cu vârsta de 40-50, chiar 60 ani, pentru a avea o dantură sănătoasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont Clinica PerfectDent, ne-a vorbit despre ”noua modă” la care apelează adulții cu vârsta de 40-50, chiar 60 ani, pentru a avea o dantură sănătoasă.

Nu doar copiii și tinerii poartă aparat dentar! Din ce în ce mai mulți adulți apelează la acest mijloc de însănătoșire a dinților.

Întrebată care este vârsta maximă la care un om poate purta aparat dentar, medicul Denisa Zaharia a dat răspunsul într-un interviu pentru DC News: 60 ani.

”Ca urmare a dezvoltării tehnologiei, se pot aplica aparate dentare acum la orice vârstă. Sigur că depinde de anomalia pe care o tratăm și de modificările dorite, nu sunt toate posibile. Sunt frecvente cazurile în care aplicăm aparat dentar la adulții cu vârstă de 40-50 ani, chiar și 60 ani, când urmărim un tratament ortodontic limitat, o poziționare corectă a dinților pentru efectuarea ulterioară a unor fațete dentare, lucrări protetice complexe sau inserarea unor implanturi în poziție optimă”, ne-a spus Denisa Zaharia.

VEZI ȘI: Schimbare radicală a unei tinere după ce a purtat aparat dentar. Dr. Denisa Zaharia, despre cel mai grav caz pe care l-a tratat

Cât de repede revin dinții în poziția inițială după aparatul dentar. Dr. Denisa Zaharia: Există o soluție simplă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel