Noul CORONAVIRUS, teorie a conspirației 1. Avem răspunsul după ce toată lumea s-a întrebat dacă e adevărat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Circulă mai multe teorii ale conspirației despre noul coronavirus. Una dintre ele este faptul că acesta a fost creat în laborator. Care este realitatea, de fapt? Demonstrăm în rândurile de mai jos.

S-a spus că este un virus scăpat dintr-un laborator de cercetare din Wuhan. Există un laborator care a fost construit în cadrul Institutului de Virusologie din Wuhan și inaugurat în 2017 ca o unitate de cercetare la cele mai înalte standarde științifice și de securitate. Sunt mulți cei care se întreabă dacă ceva a reușit totuși să evadeze din laboratorul ultrasecurizat. Se află la 30 de kilometri distanță de piața de pește, locul de unde a pornit infecția cu noul tip de coronavirus.

Acest scenariu, imposibil

În China, sunt multe orașe interzise, zone deșertice, locuri în care cercetătorii ar fi putut ascunde un laborator care, de exemplu, ar face arme biologice sau experimente riscante. Nu ar fi fost nevoie să-l pună într-un oraș suprapopulat, într-o regiune cu mulți oameni, unde se află un centru important pentru industria auto.

Experții chinezi se puteau ducea în Tibet. Pentru a face cercetări care pot fi periculoase pentru populație te ascunzi, nu mergi într-un oraș suprapopulat. De ce? Pentru a nu fi spionat, din motive strategice, dar și pentru a nu contamina dacă virusul este scăpat de sub control. Te duci într-o zonă unde turiștii străini au un acces limitat. SUA au făcut experimente nucleare și altele de acest fel în deșert. Nu s-au dus să facă teste lângă New York.

Așadar, teoria conspirației care spune că noul coronavirus a fost creat în laborator pică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel