Noul loz „Coșarul”, lansat de Loteria Română. Se pot câștiga până la 100.000 de lei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Noul produs al Loteriei Române, „Coșarul”, poate aduce în buzunarele câștigătorilor chiar și 100.000 de lei. 

Loteria Română continuă tradiţia lozului în plic şi lansează un nou produs, "Coşarul", cele mai mari premii care pot fi câştigate fiind în valoare de 100.000 de lei fiecare.

"Coşarul", simbol al norocului, este noul produs pe care Loteria Română îl oferă jucătorilor. Pentru noua serie de loz în plic, "Coşarul", pe care jucătorii o pot găsi în toate agenţiile, Loteria Română pune la bătaie 930.255 de câştiguri în valoare totală de 5.400.000 de lei", informează un comunicat al companiei, remis luni Agerpres.

Premii între 3 lei și 100.000 de lei

Jucătorii care aleg să-şi încerce şansa trăgând lozul în plic, "Coşarul", pot câştiga 3 lei, 6 lei, 10 lei, 50 de lei, 1.000 de lei şi 10.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare.

"Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi precum şi satisfacţia câştigării unor premii deosebite în bani, oricare ar fi jocul pe care îl preferă", se mai arată în comunicat. 

Loteria Vaccinării

Pentru a acorda cele 81 de premii săptămânale, Loteria extrage un singur număr, cel aferent marelui premiu de 100.000 RON. Ulterior, celelalte 80 de premii de 10.000 RON sunt acordate celor 80 de numere de ordine consecutive începând cu numărul de ordine imediat următor celui extras ca și câștigător, conform regulamentului Loteriei Vaccinării. Prin această regulă se încalcă însă principiul de bază al loteriei, adică distribuirea aleatorie a premiilor.

În plus, există posibilitatea ca toate premiile să ajungă în aceeași familie. Spre exemplu, dacă o persoană care a câștigat marele premiu de 100.000 RON și-a înscris în același timp pe platformă și alte rude, ele vor primi numere de ordine imediat după cel al său (cel câștigător). Astfel, și ele vor încasa premii de 10.000 RON.

Premii însemnate

Înscrierea la Loteria de vaccinare se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului. Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12.00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP. După finalizarea operațiunii de înscriere, participantul poate vizualiza numărul de ordine alocat.  Acesta se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login.

În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Ordinul privind Regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei de vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel